Fit, gezond en actief 2019 in

Ook dit jaar biedt welzijnsorganisatie Participe Amstelland weer allerlei cursussen die in januari van start gaan. Naast het vertrouwde aanbod, zoals ‘Meer bewegen voor ouderen’ en verschillende yogalessen zijn er nieuwe cursussen zoals ‘Anders afvallen’, ‘Werken met een iPad’, ‘Franse conversatie’ en ‘Helder communiceren’. Of u nu creatief, sportief of digitaal aan de slag wilt, er is voor ieder wat wils. En voor betaalbare prijzen. Heeft u een Aalsmeerpas, dan komt u in aanmerking voor 50% korting. Doet u mee aan ‘Meer bewegen voor ouderen’, dan kunt u de kosten vaak bij uw verzekering declareren. Vraag hiernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.

Alle informatie vindt u op de website van Participe Amstelland. U kunt daar ook direct inschrijven. Of bel maandag t/m donderdagochtend voor meer informatie naar 020-5430441 of 5430442.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 januari 2019 om 11:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×