Politiebus en personenauto botsen op N201

Op de beruchte kruising N201-Legmeerdijk heeft woensdag 2 januari omstreeks 20.30 uur een forse aanrijding plaatsgevonden tussen een politiebus en een personenauto. De politieauto van de VerkeersOngevallen Analyse (VOA) was onderweg naar een ernstig ongeval op de A9 om forensisch onderzoek uit te voeren.

De personenauto kwam op de zijkant terecht waarbij de bestuurder bekneld raakte. De hulpdiensten zijn hiervoor massaal uitgerukt. Om het slachtoffer te kunnen bevrijden heeft de brandweer heeft het dak van de auto moeten verwijderen. De automobilist is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het politievoertuig raakte zwaar beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 3 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×