Onwel door vreemde geur

Maandagmiddag 28 januari omstreeks kwart voor vijf zijn drie mensen in een bedrijfspand aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer onwel geworden nadat zij een vreemde geur roken.

Deze drie personen werden na het inademen van deze lucht niet lekker en voelden zich licht in hun hoofd. De oorzaak van de stank was onduidelijk. Daarom werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Twee weken eerder was in het bedrijfspand ernaast een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. Reden genoeg voor de hulpverleners om drie andere bedrijfspanden te controleren. Het idee bestond dat een andere hennepkwekerij voor de stankoverlast zou zorgen. Er werd echter niets aangetroffen. Mogelijk kwam de geur uit het pand met de reeds ontmantelde hennepkwekerij.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 29 januari 2019 om 7:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×