Wie wordt de nieuwe burgemeester van Aalsmeer?

Aanstaande dinsdag 5 februari is er om 20.30 uur een extra raadsvergadering. In deze vergadering maakt de gemeenteraad de kandidaat bekend die Jeroen Nobel gaat opvolgen als nieuwe burgemeester van Aalsmeer.
De raadsvergadering start om 19.00 uur. Het eerste deel vindt plaats achter gesloten deuren, maar om 20.30 uur is een openbare zitting. Dan maakt de gemeenteraad de naam van de kandidaat bekend van diegene die wordt aanbevolen als nieuwe burgemeester van Aalsmeer. Naar verwachting duurt deze openbare bijeenkomst enkele minuten.

Openbare zitting: 20.30 uur in de raadzaal, Raadhuisplein 1, Aalsmeer. De bijeenkomst wordt ook live uitgezonden via de website van de gemeente.

Foto: Wie wordt de opvolger van Jeroen Nobel?

Gepubliceerd: 29 januari 2019 om 7:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×