Buspassagier zwaargewond na uitstappen

Dinsdagmiddag 29 januari omstreeks twaalf uur is op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer een vrouw aangereden. Gezien de schade aan het voertuig, de voorruit is behoorlijk beschadigd, moet de aanrijding met een forse snelheid zijn gebeurd.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw uit de lijnbus is gestapt en vervolgens de weg overstak, waarbij zij een tegemoetkomende auto over het hoofd heeft gezien. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond waardoor ook de traumahelikopter voor ondersteuning van het ambulancepersoneel ter plaatse kwam. Het slachtoffer is met spoed onder politiebegeleiding per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
De weg is enige tijd dicht geweest voor sporenonderzoek.

UPDATE: Het slachtoffer blijkt het 18-jarige CDA-raadslid Thirsa van der Meer te zijn. Dat maakte CDA fractievoorzitter Dirk van Willegen dinsdagavond in de commissievergadering Ruimte en Economie bekend. Zij zou met ernstig hersenletsel zijn opgenomen in het ziekenhuis waar zij kunstmatig in slaap wordt gehouden.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 29 januari 2019 om 20:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×