Open huis Cultuurpunt Aalsmeer geslaagd

Afgelopen woensdagmiddag hield Cultuurpunt Aalsmeer open huis, ter voorbereiding op het tweede korte cursusblok dat in de week van 4 februari van start gaat. Op de Cultuurpunt-zolder aan de Marktstraat konden de bezoekers naar hartenlust draaien achter de DJ-set, een eigen graffiti ‘tag’ maken, balletdansen, zingen, trommelen op emmers en gitaar spelen. Het was een geslaagde middag met veel blije gezichtjes en nieuwe aanmeldingen.

Nieuw cursusblok
Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. In lessen van 45 minuten werken de leerlingen in 9 weken toe naar een presentatie. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Over anderhalve week start het nieuwe cursusblok.

Bijna vol
Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt, evenals het inschrijfformulier. De inschrijvingen voor het tweede cursusblok gaan hard. De muzieklessen zitten inmiddels vol en ook graffiti en yoga zitten bijna vol. Er zijn wel nog een paar plekjes vrij bij musical, ballet en DJ. Lijkt dat jou te gek en wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan nog snel in. Vol = vol.

Foto: Cultuurpunt Aalsmeer: balletles

Gepubliceerd: 22 januari 2019 om 19:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×