Sneeuw zorgt voor mooie plaatjes en ongemak

De eerste serieuze sneeuw van 2019 zorgde dinsdagmiddag 22 januari voor een winterwonderland in Aalsmeer en Kudelstaart. Dat heeft vast mooie plaatjes opgeleverd. Stuur deze foto’s gerust naar info@radioaalsmeer.nl zodat we een mooie collage kunnen vertonen op Radio Aalsmeer-TV.

Maar natuurlijk ook de nodige ongemak. Op de Middenweg in Aalsmeer raakte ’s middags een auto te water. Waarschijnlijk is de auto door de gladheid te water geraakt. Volgens een getuige raakten er geen personen gewond, maar moest er wel een berger  aan te pas komen om het voertuig uit het water te halen.

Iets verderop op diezelfde Middenweg gleed een kleine vrachtwagen tegen een lantaarnpaal en raakte daarbij beschadigd aan de voorzijde.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 22 januari 2019 om 18:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×