Toekomstvisie Bovenlanden Oosteinderweg

Samen met bewoners, ondernemers en eigenaren in het Oosteinderweggebied wil de gemeente Aalsmeer graag een toekomstvisie opstellen. Zij worden uitgenodigd deel te nemen aan de bijeenkomsten die deze maand plaats vinden. Deze toekomstvisie wordt ontwikkeld om de kwaliteit van de natuur en het landschap te vergroten.  Daarnaast geeft het bewoners en ondernemers in het gebied een perspectief richting de toekomst.

De gemeente vindt het belangrijk om de visie samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit het gebied te ontwikkelen. Als eerste worden er ‘gebiedstafels’ (werksessies) georganiseerd. De uitkomsten hiervan geven per deelgebied de richting en randvoorwaarden voor de verdere ontwikkeling aan. In een tweede ronde worden de uitkomsten van de deelgebieden samengebracht en op elkaar af te stemmen.

Praktische informatie
Op dinsdag 15 en 29 januari worden zes verschillende bijeenkomsten voor deelgebieden georganiseerd. Woont of onderneemt u in het Oosteinderweggebied, dan nodigt de gemeente u graag uit hierbij aanwezig te zien. Voor deelname kunt u zich tot zaterdag 12 januari aanmelden via projecten.aalsmeer@amstelveen.nl. Graag uw adres en telefoonnummer hierbij vermelden. Gezien het beperkte aantal plekken per bijeenkomst, vragen wij u één persoon namens uw huishouden, bedrijf of maatschappelijke organisatie af te vaardigen.

Foto: De Bovenlanden (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 10 januari 2019 om 7:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×