Vogelbeurs in de Baccara

Vogelbeurs Aalsmeer is uitgebreid: een grotere ruimte, meer vogelliefhebbers, meer vogels en een groter assortiment aan vogels en benodigdheden. De grootse vogelbeurs wordt op zondag 27 januari 2019 georganiseerd door Vogelvereniging Aalsmeer en Omstreken.

De vogelvrienden van Aalsmeer bezitten het keurmerk van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers, voor het diervriendelijk behandelen van onze vogels met in acht neming van de milieueisen die tot heden van kracht zijn.
De Vogelvereniging Aalsmeer vindt het een hele eer om dit keurmerk van diervriendelijkheid te mogen voeren.

Iedere vogelliefhebber is zondag welkom om vogels te kopen, verkopen, te ruilen of rond te kijken en vragen te stellen over hun hobby betreffende vogels, voedsel en huisvesting. De entree bedraagt €1,00 voor iedereen die komt kijken of kopen. Tevens maakt u met uw entreebewijs kans op een leuke attentie.

Verkoop van uw eigen vogels is gratis, zowel voor leden als voor bezoekers. Aanwezig zijn diverse soorten vogels zoals: tropische vogels, kanaries en kromsnavels. Ook diverse soorten voer zijn er te vinden, zoals zaden en zaadmengsels en vogelkooien.

De vogelbeurs wordt gehouden in de Baccara, Baccarastraat 1 in Aalsmeer en is open van 10.00 tot 12.30 uur.

Gepubliceerd: 22 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×