De Sunshine Boys komen naar Kudelstaart!

Na de doldwaze voorstelling eind vorig jaar waarin de verwikkelingen van drie stewardessen centraal stonden in Boeing-Boeing, wordt het publiek ook nu weer getrakteerd op een komedie waar veel amusement in zit: De Sunshine Boys. De
toneelvereniging heeft haar eigen sterren ingezet die nauwelijks onder doen voor ’s lands
grootste komieken.

Rancune
Het stuk vertelt het verhaal van de twee oude komieken Willie (Wim Zandvliet) en Oskar (Wil Kraan). Meer dan veertig jaar vormden zij een succesvol duo, maar vanaf het moment dat Oskar van de een op de andere dag besloot dat hij er genoeg van had, hebben ze elkaar niet meer gesproken. Vooral Willie zit vol rancune en slijt zijn dagen eenzaam in zijn pyjama in een aftands appartement. Zijn neef Bart (Huub van Schaik) probeert het duo weer bij elkaar te brengen om nog eenmaal hun beroemdste sketch te spelen (met Dymphia Batenburg, Helga de Zanger en Marcel Harting). Wat volgt is een spervuur van onderlinge verwijten, opgekropte frustraties en uiteindelijk ook het besef dat ze tot elkaar veroordeeld zijn. Alle eer aan regisseuse Iris van Rooij om er een prachtig geheel van te maken waardoor u een heerlijke avond uit gepresenteerd wordt.

Tickets
Kaartverkoop start zaterdag 23 maart in het Dorpshuis. De feestelijke première staat gepland voor zaterdag 6 april, dan ligt de rode loper voor u uit en maakt de vereniging er iets extra’s van om u als gast een echt première gevoel te geven. Maar ook vrijdag 12 april wordt gespeeld en de laatste voorstelling is op zaterdag 13 april valt het doek. Kaarten à €12,50 per stuk zijn op zaterdag 23 maart tussen 11.00 uur en 13.00 uur te koop in het Dorpshuis van Kudelstaart. Er van uit gaande dat nog niet alle avonden daarna uitverkocht zijn, zijn tickets vanaf maandag 25 maart verkrijgbaar bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat. Houd de website www.toneelverenigingkudelstaart.nl, Facebook en Radio Aalsmeer in de gaten voor meer nieuws komende weken.

Gepubliceerd: 9 februari 2019 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×