Dierentolk Tamara Groeneveld in 'Door de Mangel'

De nieuwe dierenarts in Kudelstaart, Stephanie Schuerman was afgelopen maandag de 242e gast in ‘Door de Mangel’. De geboren Brabantse studeerde in Utrecht dierengeneeskunde en heeft bij diverse dierenartspraktijken in de omgeving gewerkt. “Ik wilde in Aalsmeer of Uithoorn een praktijk voor mezelf beginnen, maar werd gewezen op het groeiende Kudelstaart”, aldus Schuerman. Zij is eind vorig jaar een praktijk begonnen naast de kerk in de voormalige paardenstal. “Tot aan het bisdom aan toe moest er gelobbyd worden, maar uiteindelijk mocht ik de ruimte huren en verbouwen”, vertelde de sociale, empathische perfectionist die ook graag bij haar zus in Afrika komt.

Dierentolk
Natuurlijk heeft ook Stephanie een nieuwe schakel aan de inmiddels lange ketting toegevoegd. Komende maandag 18 februari neemt Tamara Groeneveld plaats achter de microfoon. Vanaf 19.00 uur zal zij haar verhaal komen vertellen. Tamara is een dierentolk, magnetiseur en bezit een speciale gave. De vraag die Stephanie aan haar wil stellen, heeft hier mee te maken: “Hoe kom je erachter dat je zo’n gave hebt en hoe is je werkwijze?” Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 243e gast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Tamara Groeneveld (eigen foto)

Gepubliceerd: 14 februari 2019 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×