Jeugdwelzijnswerker Marc Min bij ‘Echt Esther’

Tussen zijn 15e en 25e was Marc Min verslaafd aan drugs. Het lukte hem om die tijd achter zich te laten en twintig jaar geleden startte hij, zonder enige opleiding in dit vakgebied, als jeugdwelzijnswerker in de gemeente Laarbeek. Sindsdien heeft hij met zijn aanpak al veel jongeren van verslavingen afgeholpen. Gaby Rasters ontmoette Marc via haar werk als Programmamanager Jeugdcriminaliteit. Zij werkt nu aan zijn biografie omdat zij van hem onder de indruk raakte. Donderdag schuiven Marc en Gaby aan bij Echt Esther, samen met Olivier (17). Hij is recent dankzij Marc afgekickt. Heb je een vraag? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marc Min (eigen foto)

Gepubliceerd: 18 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×