'Door de Mangel' ontvangt paardencoach Elly Groeneveld

Dierentolk Tamara Groeneveld was afgelopen maandag de 243e gast in ‘Door de Mangel’. De in Aalsmeer geboren en getogen blondine is magnetiseur, dierentolk en nanny bij een Bloemendaals gezin. Tevens bezit zij het zgn. zesde zintuig. Ze geeft healing behandelingen voor mens en dier. Zij omschreef zichzelf als gedreven, empathisch en positief. “Je bent de regisseur van je eigen gedachten”, aldus de 24-jarige ex-grondstewardess die de balans in haar leven weet te vinden door meditatie. Naast al deze bezigheden is Groeneveld ook een fervent paardenliefhebster.

Zoals elke week, heeft ook Tamara een nieuwe gast gevonden en als nieuwe schakel toegevoegd aan de lange ketting. De Aalsmeerse heeft het dicht bij huis gehouden en voor komende maandag 25 februari haar moeder gevraagd plaats te nemen achter de microfoon. Vanaf 19.00 uur zal Elly Groeneveld haar verhaal komen vertellen. Elly coacht m.b.v. paarden. De coaching is bedoeld voor iedereen die een persoonlijke ontwikkeling wil ondergaan op het gebied van werk, partnerrelatie en persoonlijke ontwikkeling. Tamara wil van haar moeder weten of zij ook was gaan coachen als zij geen paarden zou hebben. Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 244e gast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elly Groeneveld (eigen foto)

Gepubliceerd: 18 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×