'RAP' over verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

Komende dinsdag 26 februari ontvangen Erik Kreike en Sem van Hest leden van de huidige Provinciale Staten. Zowel als gast in de studio, als via telefoon. Zij zijn tevens kandidaten voor de verkiezingen van 20 maart a.s.

Er is aandacht voor het belang van de provincie en daarnaast ook aandacht voor de Waterschappen, waar eveneens op gestemd kan worden op 20 maart. Hiervoor aanwezig Jop Kluis, kandidaat voor een van de waterschappen.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op dinsdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jop Kluis

Gepubliceerd: 18 februari 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×