Actiedag ‘Let’s Make Memories’ keert terug

Op zaterdag 23 maart slaan voor de tweede keer vijf lokale omroepen en stichting Living Memories de handen ineen om geld in te zamelen. Deze stichting biedt gezinnen waarvan een van de kinderen ernstig ziek is de mogelijkheid om een videoportret te maken wat een blijvende en tastbare herinnering voor in de toekomst zal vormen. In De Waterlelie is een spinningmarathon en in Studio’s Aalsmeer wordt 10 uur lang radio gemaakt door RTV Amstelveen, RickFM (Uithoorn), Meerradio (Haarlemmermeer), JammFM (Ouder-Amstel) en Radio Aalsmeer.

‘Let’s Make Memories’ wordt uitgezonden op zaterdag 23 maart van 9.00 tot 19.00 uur.

Foto: Let's Make Memories

Gepubliceerd: 18 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×