Donny Vink van Hellas naar Green Park Aalsmeer

De geruchten gingen al even rond, maar nu is het dan zeker: Donny Vink maakt aan het einde van het seizoen ook de overstap naar landskampioen Aalsmeer. De 20-jarige linkerhoekspeler en strafworpspecialist van Hellas denkt zich bij de landskampioen en toptrainer Bert Bouwer verder te kunnen ontwikkelen.

De vierdejaars student lichamelijke opvoeding wil graag in de BENE-League spelen en dat zit er bij Hellas niet in. “Ik zal moeten knokken voor mijn plaats in het eerste, maar dat maakt me alleen maar beter en sterker”, aldus Vink.

De jonge handballer blijkt een doelpuntenmachine en maakt ook deel uit van Jong Oranje. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt bij diverse Nederlandse clubs. Hij kon ook met zijn huidige trainer/coach Hans van Dijk mee naar Volendam. Toch koos hij voor Aalsmeer. Hij zou bij beide clubs stappen kunnen maken, maar Aalsmeer kon hem de duidelijkheid geven die hij zocht.

Vorige week besloot zijn ploeggenoot Pepijn Michielsen ook al de stap te maken naar Aalsmeer en kwam Max de Maat over van Quintus.

Foto: Donny Vink (HV Aalsmeer)

Gepubliceerd: 16 februari 2019 om 21:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×