Sjoeler Tim van Tiem wint met een pr

Op Valenstijnsdag werd er door de leden v an Sjoelclub Aalsmeer goed gesjoeld. Diverse persoonlijke records werden gebroken. Jongeling Tim van Tiem had slechts 1 misser en behaalde 29 punten. Ook haalde hij een persoonlijk record over 10 bakken (1447) en een p.r. over 20 bakken (2861). Daarnaast gooide hij nog een 150 uit. De score van 152 werd gehaald door Petra Houweling, Cock Tukker en Patrick Haring.
In de C-Klasse haalde ook Pieter de Liefde een persoonlijk record, 947 en Mahjan Yari een 20-bakken record van 1999.

Uitslagen per Klasse:
Hoofdklasse:
1. Tim van Tiem 2. Petra Houweling 3. Patrick Haring
A-Klasse:
1. Wim Eijlers 2. Jacob van ’t Hof 3. Marry Verhoeven
B-Klasse:
1. Wijnand Spring in ’t Veld 2. Kees Verbruggen 3. Margriet de Vries
C-Klasse:
1. Mahjan Yari 2. Mirjam van den Berg 3. Wim van der Geest

In de Interclubcompetitie gaat het de teams van Aalsmeer niet zo voor de wind dit seizoen. De 4e ronde werd op 15 februari in Kudelstaart gesjoeld en Aalsmeer 1 (Patrick Haring, Marry Verhoeven, Wim van Leeuwen en Paul van den Berg) behaalde met een 3e plaats als enige een podiumplek.

Zaanstad 2 won deze avond, voor Zaanstad 1. Aalsmeer 2 (Cock Tukker, Walter Siebeling en Thijs Brozius) werd 4e en Aalsmeer 3 (Tim van Tiem, Karin Dijkstra en Wijnand Spring in ’t Veld) werd 5e. In de B-Klasse werd Aalsmeer 4 (Wim Eijlers, Marja Spring in ’t Veld en Sjaak Siebeling) vijfde.

De volgende competitieavond op woensdag 27 februari (i.v.m. carnaval) begint om 20 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart.

Foto: Tim van Tiem (eigen foto)

Gepubliceerd: 17 februari 2019 om 15:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×