'Door de Mangel' krijgt EHBO-les

In de 244e uitzending was coach Elly Groenveld te gast. De Aalsmeerse is via de gezondheidszorg en het taxiwezen aan de slag gegaan als pedicure. Maar paarden vormden al een rode draad in haar leven en toen zij een opleiding kon volgen om mensen te coachen met behulp van paarden, hoefde zij niet lang na te denken. “Het is niet eenvoudig uit te leggen wat je precies doet, je kunt het het beste zelf ondergaan”, vertelde Elly. De paardenliefhebster omschreef zichzelf als vrolijk, optimistisch en behulpzaam.

Ook Elly heeft weer een nieuwe gast gevonden. Als nieuwe schakel aan de ketting heeft zij Linda van Veen toegevoegd. De 245e gast van de succesvolle talkshow geeft EHBO-lessen aan kinderen en volwassenen. Elly wil graag weten hoe zij dat doet. Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Van Veen worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: vlnr Elbert, Mylène en Edgar

Gepubliceerd: 25 februari 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×