Sales expert Giebels bij ‘Echt Esther'

Marie-José Giebels is schuift donderdag aan bij Esther Sparnaaij. Esther volgde een sales workshop bij Giebels. Nu komt zij vertellen over de ideale klant, het genereren van meer ideale klanten en het voeren van een succesvol sales gesprek.

Zij zet zich niet alleen in voor de zakenwereld, maar is ook de trotse moeder van een van de voetbalmeiden uit het enige meisjesteam in de hoofdklasse competitie bij FC Aalsmeer. Zij zoeken sponsoren. Uit dit bijzondere meisjes team, ‘Generation One’ komen Rosa Vijlbrief en Angel Harting vertellen, zoals over de selectie. Een bijzonder team meiden! Vragen mag je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marie-José Giebels (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×