'Let's Go' over kinderen in Malawi

Jonas en Laurens zijn vrijdag om 18.00 uur weer terug met het kinderprogramma ‘Let’s Go’. Jonas is namens Edukans en zijn school Westplas Mavo naar het Afrikaanse land Malawi geweest en is zondag met heel veel indrukwekkende verhalen rijker thuis gekomen. Hij vertelt over hoe kinderen daar wonen en naar school gaan.

Ook blikt ‘Let’s Go’ terug op het Nederlandse carnaval met de Pretpeurders en is er onder andere aandacht voor de Kids Choice Awards van Nickelodeon. Uiteraard is er ook weer gezellige muziek en komen de nieuwste hits uit de Kids Top 20 voorbij. Heb je ideeën hoe het programma nog leuker kan worden? Wil je zelf komen vertellen over iets wat je hebt meegemaakt of nog gaat doen? Laat het Jonas en Laurens weten! Mailen kan naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Jonas in Malawi (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 maart 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×