Vooruitblik Let’s Make Memories in ‘Vrijdagavondcafé’

Ron Leegwater ontvangt in het ‘Vrijdagavondcafé’ onder andere Ingrid Guezen voor haar maandelijkse reisrubriek. Deze keer neemt zij de luisteraars mee naar Orlando, Florida. Ook heeft Ron te gast Peter Maarssen over de actiedag en spinningmarathon voor de Stichting Living Memories die op 23 maart gehouden wordt in Aalsmeer. Wat dit is en hoe je mee kunt doen, hoor je vrijdag rond 22.15 uur.

Verder aandacht voor de Taalbijeenkomst van Taalpunt Aalsmeer op zaterdag 15 maart in de Oude Veiling. Natuurlijk ook de vaste onderdelen de Twitterhit, het radiospelletje Soundmemory, het Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic, de Hollandse Nieuwe en Ron’s gezellige meezinger.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 maart 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×