'Door de Mangel' krijgt bezoek van Lotusslachtoffer

In de 245e uitzending van ‘Door de Mangel’ was EHBO-docent Linda van Veen te gast. Zij geeft EHBO-lessen aan o.a. diverse bedrijven rondom Amsterdam en Schiphol. Daarvoor heeft zij 25 jaar gewerkt bij slijterij Wittebol. De Aalsmeerse ergert zich aan de omstanders die tegenwoordig geen hulpverlenen aan gewonden, maar alles uitgebreid staan te filmen. “Ik vind dat gewoon asociaal gedrag”, aldus de Amsterdamse van geboorte. Van Veen omschreef zichzelf als zorgzaam, liefdevol en nuchter.

Ook Linda heeft natuurlijk weer een nieuwe gast gevonden. De ketting wordt uitgebreid met de 246e schakel in de persoon van Thea Jongkind. Zij heeft de Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers gedaan. “Ik wil graag weten waarom zij zo graag Lotus-slachtoffer wilde worden”, vroeg Van Veen zich af. Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Thea worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-384949.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Thea Jongkind (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 maart 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×