'Door de Mangel' ontvangt Kudelstaartse dierenarts

De 241e gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ was Esther Karssing. Zij noemde zichzelf nieuwsgierig, betrokken en oplossingsgericht. De Aalsmeerse is in het dagelijks leven Personal Assistant van een manager van een grote onderneming. “Ik ondersteun 1 op 1 en daar doe ik alles voor. Ik probeer alles wat eenvoudig is uit handen te nemen van mijn manager. Ik spreek altijd van een ‘zakelijk huwelijk’. Daarnaast is Esther coördinator van Buurtgezinnen in Aalsmeer. “We proberen gezinnen die overbelast zijn, de vraaggezinnen, te koppelen aan steungezinnen die graag ondersteuning willen geven”, vertelde Karssing. “Mijn motto van dit moment is dan ook: “Durf te vragen, durf te geven”.

Volgens het ketting-principe heeft ook Esther een nieuwe gast gevonden om komende maandag 11 februari plaats te nemen achter de microfoon. Vanaf 19.00 uur zal Stefanie Schuerman naar de studio komen. Zij is de nieuwe dierenarts in Kudelstaart en heeft haar praktijk direct naast de kerk. “Ik wil graag weten wat zij hetzelfde of anders doet dan haar collega’s”, aldus Esther.

Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 242e gast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Stefanie Schuerman (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 februari 2019 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×