‘RAP’ verhuist naar de dinsdag

Op dinsdag 12 februari is ‘Radio Aalsmeer Politiek‘ (RAP) weer terug, maar wel op een ander tijdstip en op een andere dag. Voortaan is het politieke programma van Radio Aalsmeer op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren.

Erik Kreike en Sem van Hest hebben voor komende dinsdag de fractievoorzitters van de Raad uitgenodigd, of ze allemaal komen is nog onbekend. Wel heeft Ronald Fransen van Groen Links zijn komst bevestigd. En uiteraard wordt getracht de nieuwe burgemeester aan de telefoon te krijgen!

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op dinsdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Erik Kreike

Gepubliceerd: 4 februari 2019 om 23:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×