‘That’s Life’ vol met liefde op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag 14 februari een ‘That’s Life’ waar de liefde van afspat, met het laatste half uur o.a. liefdesliedjes van Saskia Veenswijk met begeleiding op gitaar door Yorgos Valiris. Maar eerst om 20.00 uur Hellen van Rooijen van Natuurlijk Vertrouwen. Zij geeft een workshop waarin je jezelf beter leert kennen in een groep met gelijkgestemde mensen, met daarbij allerlei technieken en tools.

Om 20.30 uur twee kunstenaars die momenteel exposeren in de Oude Veiling: Irene Kramer (olieverf/acryl) en LakAanAlles’ Sander Bosman (graffiti op doek). Verder Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis met Birgit Laken die erg leuke sieraden ontwerpt, maar ook over de 3D printer expositie. Presentatie door Jenny Piet en Wilbert Streng, techniek door Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Saskia Veenswijk (Alexander vd Meer)

Gepubliceerd: 11 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×