Carnaval en circus bij 'Let’s Go'

Vrijdag een extra lange uitzending van ‘Let’s Go’. Jonas en Laurens zijn maar liefst twee uur te horen, speciaal voor de jongste luisteraars en hun gezin. Ze krijgen hoog bezoek in de radiostudio, want een heuse prins- en prinses komen langs. Aik Maarse en Floor Mathijsen zijn tijdens het carnaval in Kudelstaart de jeugdprins- en prinses. Ze komen samen met Ronald Stolwijk van carnavalsvereniging De Pretpeurders vertellen wat deze belangrijke functie inhoudt en wat er allemaal gaat gebeuren in ‘Poelgilderdam’.

Daarnaast komt er iemand van de Binding vertellen over de circusdag in de Proosdijhal die in de voorjaarsvakantie georganiseerd wordt. Verder mag Jonas zelf volgende week vanuit de Westplas Mavo samen met Jade en leerkracht Dorine naar Malawi voor een Edukansproject, ook hierover het verhaal.

En natuurlijk is er weer heel veel leuke muziek en krijg je tips om je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie. Zelf een keer in de studio vertellen over iets wat je organiseert of hebt meegemaakt? Stuur maar een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 11 februari 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×