Mensen met een beperking in de spotlights

Zaterdag om 14.00 uur zijn Dennis, Ilse en Rinus er weer met ‘DownTown Radio’, zowel een feestje maar ook aandacht voor serieuze zaken, zoals de afstand die deze doelgroep heeft tot de arbeidsmarkt.

Mede daarom is DownTown Ophelia opgericht en de JIJ & IK Cadeauwinkel in de Ophelialaan gestart. De winkel draait nu zo’n drie maanden en is niet meer weg te denken in de winkelstraat. Over dit mooie project komt initiatiefneemster Kim Maarse vertellen en horen we een andere winkelier die regelmatig werk uitbesteed aan JIJ & IK, want het is meer dan alleen een cadeauwinkel.

Kim neemt de 18-jarige medewerker Bart van Rooijen mee en hij mag zijn favoriete muzikale top 3 komen presenteren. We zijn benieuwd! Naast leuke muziek is er uiteraard ook weer aandacht voor de laatste ontwikkelingen rond DownTown Ophelia dat op 22 juni plaatsvindt in de Ophelialaan.

Gepubliceerd: 11 februari 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×