‘Jan & Jansen Live’ vanuit de mancave

Black Hammer Voodoo is Deep Dark Shit met een eigen gezicht. Scherpe zang, snerpende mondharmonica, scheurend gitaarwerk, stevige groove. Zanger/bassist Michiel van Leeuwen (Gruppo Sportivo, Bombitas, De Dijk, Painting Over Picasso) en harmonica legende Kim Snelten (The Scene, Jack Of Hearts, Jeffrey Lee Pierce, Drippin Honey, AJ Plug) kennen elkaar van Rusty Apollo.

Sam ‘Smokehouse’ Shine (Vanessa Baker and the Electric Eclectic, Anthony David and Toni Child) is ‘a renegade outlaw and voodoo guitar magician from the badlands of downunder’. Drumtalent Francesco Libero komt uit het hete diepe zuiden van Italië. Deze mannen brengen een schat aan ervaring mee maar weigeren een nostalgische trip te maken. Dit keer allemaal weer vanuit de ‘mancave’ van ‘Jan & Jansen’.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Black Hammer Voodoo (eigen foto)

Gepubliceerd: 11 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×