Gezamenlijk lunchen in ‘t Middelpunt

Samen eten is veel leuker! “Het is zo saai om voor jezelf te koken” en “ongezellig om alleen te eten”, zijn veelgenoemde argumenten waarom sommigen minder goed en vaak eten. Participe Amstelland organiseerde daarom vorig jaar al een aantal gezamenlijke lunches in Buurthuis ’t Middelpunt. In samenwerking met Albert Heijn Poldermeesterplein die voor de ingrediënten zal zorgen en Buurthuis ’t Middelpunt die voor de koffie en thee zorgt, zal Participe Amstelland ook in 2019 diverse lunches verzorgen.

Vrijwilligers bereiden in ‘t Middelpunt een heerlijke en gezonde lunch, bestaande uit een kop soep, salade, broodjes en koffie of thee. Iedereen is van harte welkom! Zo kun je gezellig samen eten en ook nog eens in contact komen met nieuwe mensen.

De eerstvolgende lunch staat gepland op dinsdag 26 februari vanaf 13.00 uur in Buurthuis ‘t Middelpunt, Wilhelminastraat 55 in Aalsmeer. De eigen bijdrage is € 4,50. Aanmelden kan tot de maandag ervoor via team.aalsmeer@participe.nu of bel naar 020-5430430 (tussen 8.30 uur en 12.30 uur).

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 18 februari 2019 om 17:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×