Kermis verhuist naar Aalsmeer-Oost

Vorig jaar hebben we het moeten missen, maar binnenkort is het weer kermis in Aalsmeer, om precies te zijn van woensdag 20 februari tot en met zondag 24 februari. De kermis verhuist naar het parkeerterrein bij sporthal de Bloemhof en heeft met name attracties voor gezinnen en jonge kinderen. De kermis is open van 13.00 tot 22.00 uur en op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari tot 23.00 uur.

Het grasveld aan de Ecuadorlaan wordt ingericht als tijdelijk parkeerterrein voor bezoekers van de sporthal en de kermis. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen. Vanwege de kermis is het parkeerterrein bij de Bloemhof vanaf maandag 18 februari tot en met zondag 24 februari afgesloten.

De kermis in Aalsmeer vond jaren plaats op het parkeerterrein aan de Dreef bij Zwembad de Waterlelie. Het parkeerterrein bleek echter niet geschikt meer voor de kermis, waardoor er in 2018 geen kermis was. In overleg met de beheerder van de sporthal, de kermisexploitant en de gemeente is het terrein in Aalsmeer-oost als alternatief gevonden.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 februari 2019 om 7:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×