Ook keeper René de Knegt kiest voor GP Aalsmeer

Het blijft nieuwe namen regenen bij Green Park Aalsmeer. Opnieuw heeft de landskampioen een grote speler binnengehaald. In het komende seizoen staat de huidige keeper van Hurry-Up René de Knegt onder de lat.

De 22-jarige goalie staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en zijn snelle reflexen. Ook kan hij een wedstrijd goed ‘lezen’. Zijn beloning kreeg hij toen hij vorig jaar debuteerde in het Nederlands team tegen Estland.

René de Knegt kan zijn sport bij Aalsmeer met zijn studie goed combineren. Het laatste jaar afmaken wordt hierdoor eenvoudiger. Op dit moment woont hij in Drenthe en gaat naar school in Den Haag. Daarnaast spreken de ambities van de trainers en de club Aalsmeer hem erg aan.

Foto: René de Knegt (Patrick Dolkens)

Gepubliceerd: 25 februari 2019 om 23:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×