Stichting SAM start activiteiten

Vorige week kleurde de Dorpstraat bij het Zorgcentrum even groen van de bodywarmers die de vrijwilligers van Stichting SAM net in ontvangst hadden genomen. De vrijwilligers van Stichting SAM verzamelden zich in de grote zaal van het Zorgcentrum. Daar lagen de nieuwe door de Buurtvereniging ‘De Pomp’ gesponsorde groene bodywarmers klaar om uitgereikt te worden. De felgroene kleding, voorzien van een groot logo van Stichting SAM aan de achterzijde en een klein logo van SAM plus een logo van een pomp, viel zeer in de smaak.

Overstap
De voorzitter van de Stichting, Jan Kwak gaf aan dat het bestuur ontzettend blij was dat, op een enkeling na, alle vrijwilligers van het Rode Kruis Aalsmeer mee overgegaan zijn naar de nieuwe Stichting. Op één na allemaal dezelfde mensen op de zelfde plaatsen als bij het Rode Kruis.

Passie
Ook Wethouder Alink sprak haar grote waardering uit voor het bestuur en alle mensen die vanuit het Rode Kruis hun activiteiten voor de medemens voort zullen zetten.
Ze was onder de indruk van de passie en de gedrevenheid van de vrijwilligers en ze wenste allen heel veel succes toe bij alle activiteiten die Stichting SAM organiseert en gaat organiseren.

Groen
Aalsmeer wordt groen van de kleur van de bodywarmers van de vrijwilligers die met hun gasten in een rolstoel of een rolstoel/duofiets door het dorp gaan. Al kan voor het rolstoelwandelen, een keer per week of per 14 dagen of per maand, de Stichting SAM nog nieuwe vrijwilligers gebruiken. Ook voor het wekelijks of een maal per 2 weken met de rolstoel- of duofiets erop uit, kunnen mensen zich opgeven. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, kijk dan op www.stichtingsam.eu

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 25 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×