Poppenkast op kinderboerderij Boerenvreugd

Zondag 3 maart is er op kinderboerderij Boerenvreugd weer een leuke poppenkastvoorstelling verzorgd door Poppen-Theater-Zelen. De voorstelling wordt heel fruitig en zit vol met de vreemdste soorten snoep.

Tenminste als je het over snoep kan hebben. Jan Klaassen houdt van snoep maar Katrijn vindt snoepen niet zo goed en gezond voor hem. Wat nu? Wat bakkertje Deeg en een Banaan uit Afrika er mee te maken krijgen, is natuurlijk een grote verrassing!

De kinderen mogen zelf het fruit in een grote snoepfruitboom hangen en…. misschien wel opeten ook! Want de appel valt niet ver van de boom. Kom gezellig naar Boerenvreugd en maak de voorstelling “De snoep fruitboom” mee. De 1e voorstelling is om 11.00 uur en de 2e om 15.00 uur.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de poppenkastvoorstelling maar varken Beer staat bij de entree klaar om donaties in ontvangst te nemen. Het bezoekadres van de kinderboerderij is Beethovenlaan 118 in de Hornmeer.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 25 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×