Aalsmeerse Gilbert brengt single uit

Gilbert is een Aalsmeerse artiest met een missie. Als member van de rap hit-sensatie uit de jaren negentig ‘King Bee’ won hij met deze groep de prestigieuze Edison award. Kort na het millennium verliet Gilbert de muziekindustrie om zich volledig te kunnen richten op zijn coaching praktijk. Nu is hij terug als artiest met een missie. Via zijn muziek wil hij mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Dit doet hij door krachtige boodschappen te verwerken in zijn eigen geschreven nummers. Op die manier combineert Gilbert zijn twee grootste passies: muziek en mensen.

De eerste single die Gilbert heeft uitgebracht heet: “Alleen jij”. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gilbert zelf en heeft als boodschap dat jij de enige persoon bent die jezelf gelukkig kan maken. Niemand anders kan dat doen. Alleen jij.

Nieuwsgierig? Luister dan via deze link.

Gepubliceerd: 19 maart 2019 om 7:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×