Nieuw in Aalsmeer: Ontspanning in Zicht

Vaak hebben mensen veel op hun bord liggen. Werken, kinderen naar trainingen brengen en ophalen, mantelzorgen voor ouders of buren, als vrijwilliger een bijdrage geven aan de samenleving.

Je geest maakt overuren door continu malen over relaties en over alles wat nog moet, niet alleen overdag maar ook ’s nachts. Bijvoorbeeld door problemen op je werk, een ziek familielid of kind, financiën of relatiestrubbelingen. Niet zo vreemd als mensen af en toe het overzicht kwijtraken.

Belangrijk is het om vooral tijd voor jezelf te nemen maar hoe vaak schiet het er bij in?
Als je jezelf hierin herkent, dan bestaat de kans dat je overbelast raakt. De training Ontspanning in Zicht geeft inzichten en biedt houvast. Deze training die al enige tijd succesvol in Amstelveen draait is vanaf april ook te volgen in Aalsmeer.

De training helpt inzichten te verkrijgen, (gedachten)patronen te veranderen, bewust te worden van talenten en kwaliteiten en deze te versterken. De training is gericht op het (terug-) krijgen van de ‘regie’ over het eigen leven en bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten volgens een terugkerend programma. Hierdoor kunt u willekeurig welke
week instromen. Na vier weken heeft u de hele training doorlopen.

De training wordt kosteloos aangeboden door Participe Amstelland. Aanmelden is niet nodig. Participe, Hadleystraat 55, 1431 SL Aalsmeer. De training start op 5 april is vindt elke vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur plaats. Wilt u meer informatie? Bel 020-5430430 of mail team.aalsmeer@participe.nu.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 18 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×