Beleef de actiedag voor Living Memories

De regio Aalsmeer komt op zaterdag 23 maart in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor blijvende herinneringen aan kinderen die ernstig ziek zijn. Je bent van harte welkom om deze sportieve en bijzondere dag mee te beleven in Sportcentrum De Waterlelie.

Spinnen voor het goede doel
Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven voor de spinningactie Spinning for Memories. Zo’n veertig teams stappen op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen. De deelnemers houden de trappers zes uur draaiend onder leiding van professionele instructeurs.

Programma sporthal De Waterlelie
10.00 uur   Startschot spinningmarathon
13.00 uur   Bootcampactie Etnel Sports
16.00 uur   Einde spinningmarathon
16.15 uur   Actie judoschool Ron van Raaphorst
16.30 uur   Begin barbecue
17.00 uur   Optreden band Hollands Diep
18.00 uur   Overhandiging cheque ‘Dylan in actie’ en bekendmaking opbrengst actiedag
18.30 uur   Einde

Voor kinderen
Vanaf 15.00 uur zijn er verschillende kinderactiviteiten in de sporthal. Zo kan er geknutseld worden en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook lopen er cliniclowns rond.

Radio-uitzending lokale omroepen
Van de hele actiedag wordt verslag gedaan op de lokale omroepen Radio Aalsmeer, RTV Amstelveen, MeerRadio, RickFM, JammFM en Radio Tulipa. Deze zes zenders houden vanuit de studio van Radio Aalsmeer speciaal voor Stichting Living Memories een gezamenlijke marathonuitzending. Van 9.00 tot 19.00 uur zenden zij gelijktijdig hetzelfde programma uit.

Stichting Living Memories
De gehele opbrengst van deze actiedag gaat naar Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt video’s van kinderen die gaan overlijden aan een ziekte. Als blijvende herinnering voor hun ouders, broertjes en zusjes.

Verzoekjes
Gedurende de hele dag kan iedereen een kleine bijdragen leveren door een verzoeknummer aan te vragen. Je kan hiervoor zelf een donatiebedrag bepalen. Het nummer aanvragen kan via deze link.

Meer informatie vind je op www.letsmakememories.nu. Meer informatie over het werk van de stichting vind je op www.stichtinglivingmemories.nl.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 maart 2019 om 21:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×