'Door de Mangel' ontvangt Aad Hofland

Thea Jongkind was de 246e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Zij heeft de Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers gedaan. Thea noemde zichzelf bedachtzaam, zorgzaam en creatief. Zij had zelfs een vierde eigenschap: punctueel. De oud-apothekers assistente, of zoals zij zelf zei ‘pillendraaier’, is ook de schrijfster van het boek ‘100 jaar kerkgeluiden’.

Ook Thea heeft een volgende gast bereid gevonden op maandag 18 maart naar de studio te komen. Aad Hofland is een van de oprichters van een productiebedrijf in brillenglazen. Daarnaast is hij medeoprichter van ‘Buurtbakens’. Jongkind wil graag van hem weten wat zijn drijfveren zijn om zich te verdiepen in de toekomst van de arbeid. Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Thea worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 maart 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×