‘DownTown Radio’ met Sandra en Laurens

Zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur zijn Dennis, Rinus en Ilse er weer en hebben ze Sandra van Duijl te gast in de studio. Sandra is de oprichtster en voorzitter van de Dutch Down Support Foundation. Deze stichting ondersteunt kinderen met Downsyndroom in kansarme gebieden in het buitenland met kennis en middelen die in ons land gewoon zijn.

Haar zoon Laurens, de inspiratie om deze stichting te starten, was vorig jaar al eens bij DownTown Radio en komt zaterdag gezellig weer mee. Door zijn werk bij Restaurant Oh! en Zaai Kweek & Eet is hij geen onbekende in Aalsmeer. De 21-jarige mag zijn favoriete muzikale top 3 komen presenteren. Verder aandacht voor het DownTown Ophelia dat over ruim drie maanden in de Ophelialaan plaatsvindt, want de organisatie heeft niet stil gezeten.

Gepubliceerd: 11 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×