‘Let’s Go’ over lerarenstaking

Jonas en Laurens zijn er vrijdag weer met ‘Let’s Go’ en met aandacht voor de landelijke lerarenstaking die vrijdag plaatsvindt. Ook scholen in Aalsmeer en Kudelstaart doen hieraan mee. Op de Jozefschool wordt het een hele bijzondere lesdag want voor een keertje mogen ouders en opa’s en oma’s lesgeven aan de leerlingen.

Zo ook Kim Maarse als moeder. Ze was jaren actief bij Radio Aalsmeer en gaat het hebben over radio maken en gaat samen met de kinderen de juf interviewen over onder andere de staking. Dit is terug te horen tijdens ‘Let’s Go’. Jonas en Laurens hebben een rondje gebeld met andere basisscholen in Aalsmeer, want doen ze allemaal wel mee met de lerarenstaking?

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Jonas (l) en Laurens (r)

Gepubliceerd: 11 maart 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×