‘That’s Life’ opgeschoond, belezen en kunstig

Het is weer die ene donderdag in de maand dat Jenny Piet en Wilbert Streng, met ondersteuning van technicus Dennis Wijnhout van 20.00 tot 22.00 uur radio maken. Als eerste te gast Garby Aalsmeer met Yvette Koehler over de landelijke Opschoondag op 23 maart,. Deze keer is Kudelstaart aan de beurt om met een groep mensen vrijwillig de omgeving te ontdoen van straatvuil.

Daarna Anton Furnee, programmacoördinator van de Bibliotheek Amstelland. Hij vertelt over de lezing van Nelleke Noordervliet op 27 maart middenin de Boekenweek. Ook is er al op 22 maart een bijzonder evenement: het Boekhuisbal 2019 met schrijvers uit Aalsmeer, Kudelstaart en Amstelveen.

Verder KCA in het Oude Raadhuis met Heleen van Haaften, aanstaande zaterdag opent de nieuwe tentoonstelling “Stillevens” met de kunstenaars Corry Zwart, Jeroen Luijt en Afke Borgman. Heleen neemt deze keer Corry Zwart mee naar de studio. Het laatste half uur gaan we los met livemuziek van het Frankfurter Polka Trio, bijzondere melancholische muziek.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 maart 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×