FC Aalsmeer trainer Bragonje tekent toch bij

Trainer Marco Bragonje heeft is afgelopen dinsdag voor het vierde seizoen getekend als hoofdtrainer van de zondagselectie van FC Aalsmeer. De derde klasser (zondag) is verheugd dat Bragonje, ondanks dat hij eerder te kennen had gegeven een nieuwe uitdaging te zoeken, toch besloten heeft om een seizoen bij te tekenen.

In december wilde de Aalsmeerse club al het contract verlengen, maar Bragonje wilde daar pas in januari een besluit over nemen. De club besloot daarop verder te kijken. Er werden gesprekken met diverse kandidaten gevoerd, echter zonder resultaat. Daarna werd Bragonje alsnog gepolst voor een langer verblijf en met succes.

Foto: FC Aalsmeer

Gepubliceerd: 14 maart 2019 om 23:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×