'Poelopruiming' week verschoven

De Stichting Pramenrace In Ere organiseert jaarlijks de zogenaamde ‘Poelopruiming’, een schoonmaakactie op de Westeinderplassen. Voor dit jaar stond de opruiming gepland op zaterdag 16 maart, maar op Facebook berichtte de organisatie dat de actie vanwege het weer wordt uitgesteld.

“Het weerbericht voor a.s. zaterdag heeft ons doen besluiten om de schoonmaakactie een week te verplaatsen. De windkracht die voorspeld wordt, vinden wij te hoog.  De veiligheid van de vrijwilligers staat bij ons voor op.  Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag op zaterdag 23 maart bij de Nieuwe Meer.”

Gepubliceerd: 15 maart 2019 om 7:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×