Twee gewonden bij schietpartij in Westwijk

Op de Grote Wielen in de Amstelveense Westwijk (vlakbij de wijk Nieuw-Oosteinde in Aalsmeer) heeft zaterdagmiddag 16 maart rond het middaguur een schietpartij plaatsgevonden waarbij twee gewonden zijn gevallen. Twee personen zijn beschoten en volgens getuigen gebruikten de schutters automatische wapens.

De daders van de schietpartij zijn gevlucht. Met onder andere een politiehelikopter is in de omgeving naar hen gezocht. Ook waren er vermoedens dat er explosieven in de buurt lagen; het Team Explosieven Verkenning (TEV) was dan ook aanwezig in verband met mogelijk achtergebleven explosieven. De omgeving werd afgezet.

Forensisch opsporing was ter plaatse om onderzoek te verrichten.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 16 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×