Kinderen dansen voor 'Let's Make Memories'

Gaat jouw kind altijd dansend door de huiskamer? Dan is dit echt iets voor hem of haar. Tijdens Dance for Kids bij Fitness Aalsmeer op zaterdag 23 maart draait het om gezelligheid en samen bewegen op muziek. De lessen zijn afgestemd op de leeftijd van het kind. Per groep is plaats voor twintig kinderen. Er zijn lessen voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Dance for Kids is een onderdeel van de actiedag ‘Let’s Make Memories’. Deelname kost €3,50. Dit bedrag wordt gedoneerd aan Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt videoportretten van kinderen die gaan overlijden aan een ziekte. Als blijvende herinneringen voor hun ouders, broertjes en zusjes.

Voor de lestijden per leeftijd kun je terecht op www.letsmakememories.nu. De danslessen zijn bij Fitness Aalsmeer aan de Beethovenlaan 114. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar desireevschaik@gmail.com.

Gepubliceerd: 11 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×