Op de koffie bij B&W

Het college van burgemeester en wethouders van Aalsmeer wil graag van inwoners horen wat zij belangrijk vinden in onze gemeente. Wat speelt er in hun omgeving? Waarom wonen mensen graag in Aalsmeer? Hoe zorgen wij er met elkaar voor dat Aalsmeer ook in de toekomst een fijne gemeente blijft om te wonen en te werken? Daarover willen de burgemeester en wethouders graag met inwoners in gesprek.

Afgelopen december stonden bezochten burgemeester en wethouders Aalsmeer Dorp. Op zaterdag 30 maart zijn zij met de koffiebus op het Poldermeesterplein 12, ter hoogte van opticiën Nico, in Aalsmeer-Oost. Later in het voorjaar staat een bezoek aan Kudelstaart op de agenda. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en gesprek is van harte welkom.

Gepubliceerd: 11 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×