Personeelsfunctionaris in 'Door de Mangel' 

Als 247e gast in de talkshow ‘Door de Mangel’ schoof Aad Hofland aan in de studio. Hij begon bij een Amerikaans optiekbedrijf en richtte daarna een eigen productiebedrijf in brillenglazen op dat hij later aan een groot Japans concern heeft verkocht. “Amerikanen zijn korte termijn denkers, terwijl de Japanners meer op de Europeanen lijken en naar de lange termijn kijken”, vergeleek hij beide bedrijfsculturen met elkaar. Aad noemde zichzelf ongeduldig, rationeel, kritisch en behulpzaam. De Rotterdammer van geboorte is ook actief binnen ‘Buurtbakens’, een initiatief van de protestantse kerk om elkaar te helpen.

Cees Vrooland
Ook Aad heeft een nieuwe gast uitgenodigd om op maandag 25 maart naar de studio te komen. Cees Vrooland is van origine meubelmaker, maar heeft zich laten omscholen tot personeelsfunctionaris bij een onderwijsinstelling. Aad wil weten waarom hij de ‘dorre’ cijfers heeft ingewisseld en in zijn opleiding en werk de mens meer centraal heeft gesteld.

Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Cees worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×