Oud-burgemeester onthult bord 'eigen' Hoffscholteweg

Op donderdag 28 maart onthulde oud-burgemeester Joost Hoffscholte in bijzijn van familie, burgemeester en wethouders en enkele raadsleden het bord van de straat die zijn naam draagt. De Burgemeester Hoffscholteweg wordt de verbindingsweg tussen de Burgemeester Kasteleinweg en de Aalsmeerderweg en ligt in de Stommeer (project Polderzoom).

Joost Hoffscholte was maar liefst 22 jaar burgemeester van de gemeente Aalsmeer. Hij was een gerespecteerd, kundig en geliefd bestuurder. Ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag in 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de oud-burgemeester te eren door een straat naar hem te vernoemen. De vernoeming is een blijk van waardering voor alles wat hij voor de Aalsmeerse samenleving heeft gedaan en nog steeds doet.

Foto: ge

Gepubliceerd: 28 maart 2019 om 22:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×