Special guest Nataly Kenzo in 'Zimmer Frei'

Zaterdag 6 april is er weer een special guest bij ‘Zimmer Frei’, het programma dat de lekkerste techhouse & techno laat horen. Dit keer is het de beurt aan Nataly Kenzo. Op 17-jarige leeftijd ontdekte de in Heerlen geboren dame de housemuziek en heeft het eigenlijk nooit meer losgelaten. Aan de rockacademy in Tilburg leerde ze de vele factoren van de muziekbusiness kennen. Ze heeft een eigen show bij Beats2Dance radio waar ze haar techno sound ten gehore brengt en heeft al op menig feest gedraaid, zoals: Intenss, Secrets, Summervibes, Pleasure Time Events, Revelationdance etc. De hoogste tijd dus om een techno set te draaien bij ‘Zimmer Frei’.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 maart 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×