Vals beschuldigd en veroordeeld in ‘Echt Esther’

Esther Boek werd geboren in Brabant en woont in Tiel. In 2017 debuteerde zij met haar boek ‘Geen Kind Meer’. Een roman die zij schreef naar aanleiding van de onterechte aangiften tegen en veroordeling van haar zoon in een zedenzaak. Later werd hij in hoger beroep vrijgesproken van deze verkrachtingen.

In haar boek vertelt ze over de impact die de valse beschuldigingen hadden op haar gezin en de mensen om hen heen, maar toont zij ook de kant van de vermeende slachtoffers. Hoe komen meisjes tot het doen van een onterechte aangifte en wat is daarvan de impact op deze gezinnen en vriendengroep? Met haar tweede roman, De Perfecte Moeder, snijdt Boek opnieuw een gevoelig maatschappelijk thema aan. Daarover gaan we haar donderdagavond ook verder. Esther Boek werkt in de kinderzorg, is getrouwd en heeft drie zonen.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Boek (eigen foto)

Gepubliceerd: 25 maart 2019 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×