Al 300 veilingkavels Kudelstaart voor Kudelstaart

Zaterdagavond 11 mei vindt in het Dorpshuis van Kudelstaart de 2019 editie van de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart plaats. De teller staat momenteel op 300 kavels die onder de hamer van veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema zullen komen. Het is weer een zeer gevarieerd aanbod: zelfs de nieuwe burgemeester Gido Oude Kotte komt onder de hamer!

Andere kavels zijn bijvoorbeeld Aalsmeerse dranken, Daghap, Gezichtsbehandeling, en een Kerkbank van de St. Jan. Ook de nieuwe burgemeester Gido Oude Kotte gaat in de aanbieding voor een dienst t.b.v. een goed doel. Er zijn ook leuke kavels samengesteld voor kinderen (of hun ouders). Zo is er een kinderzwembad, een kinderboekenpakket of een kinderfeestje op een kielboot. En omdat de veiling duurt tot in de kleine uurtjes van de moederdagzondag, zullen weer kleurrijke en geurige boeketten bloemen, en veertig bossen rozen worden aangeboden.

De kavellijst staat online op de website: www.veilingkudelstaart.nl om vooraf een beeld te vormen. Zelf kavels aanmelden kan tot en met 5 mei 2019. Lokale verenigingen en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Tot nog toe haalden de achttien voorgaande veilingen bij elkaar 322.000 euro op voor Kudelstaartse goede doelen.

Foto: De aanschaf van een kerkbank uit de Sint Jan wordt gevierd.

Gepubliceerd: 29 april 2019 om 13:21 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×